Nieuws

yoganieuws

Aandacht punten reservaties / annulaties -Herhaling 28/08/2021

De meesten van jullie zijn nu helemaal vertrouwd met de club planner en respecteren de aanbevelingen voor tijdig reserveren en het vermijden van last minute annulaties . Ik wil jullie hiervoor graag bedanken.

Maar toch merk ik, dat ondanks meerder verzoeken, er nog altijd in bijna elke les op het laatste moment geannuleerd wordt( en niet 48 uren voor of minimum 24uren voor). Anderen reserveren en komen niet naar de les .

Sommigen reserveren per vergissen op een andere dag dan eigenlijk gewenst (bvb op dinsdag avond ipv van woensdag avond )en anderen vergeten dat zij gereserveerd hebben. Sommige anderen komen naar de les zonder reservatie omdat zij denken gereserveerd te hebben .Daarom wil ik jullie dringend vragen steeds jullie reservaties grondig na te kijken in de balk “mijn reservaties ” om zulke situaties te vermijden.

Zoals jullie weten zijn de plaatsen beperkt en is een wachtlijst voor bijna elke les. Als jullie tijdig annuleren, kunnen de mensen op de wachtlijst nog op tijd verwittigd worden dat er een plaats vrij is, zodat iedereen een kans krijgt .

Indien de les op de gewenst dag volzet is ,ga dan aub ook eens kijken naar andere dagen waarop u zou kunnen komen.

Ik doe mijn uiterste best om iedereen een kans om minstens een keer per week om een les bij te wonen.

Ik weet dat ik op jullie hulp zal kunnen rekenen om het systeem vlot te laten verlopen en mij extra info werk te besparen :).

Namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

. ..

yoganieuws

Reservaties en annulaties

Beste Yogins, Yogis,

Ik heb lang getwijfeld om dit te schrijven maar ik zie er mij nu toch toe verplicht.Ik heb reeds meermaals gevraagd dat als u wilt uw reservatie annuleren,dit liefst 48 uur of tenminste 24 uur vooraf te doen.

Bijna bij elke les merk ik dat sommigen slechts enkele uren voor de aanvang van de les hun reservatie annuleren.Dit is voor mij een probleem omdat de tijd te kort is om mensen die op de wachtlijst staan nog te verwittigen dat er plaats is vrijgekomen .Zoals u weet zijn de plaatsen beperkt door de corona maatregelen en door een last minute annulatie verliest iemand anders de kans om de les bij te wonen.Tevens betekent dit ook een financieel verlies voor mij ,waarvoor ik ook uw begrijp wil vragen.

Ik kan begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn of dat u vergeten hebt uw reservaties na te kijken.U hebt mij altijd enorm gesteund en ik ook mijn uiterste beste gedaan om iedereen maximum kans te geven om de lessen bij te wonen. Daarom ben ik zeker dat u mij hierin ook zal willen helpen.

namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Yoga nieuws van Sarat's Paripoorna Yoga Huis Aalst
yoganieuws

coronamaatregelen

Beste Yogins en Yogis,

-De corona maatregelen zijn weliswaar nu versoepeld maar toch moeten wij er nog enige behouden .

โ€“Het mondmasker is verplicht bij het binnen komen en verlaten van het yoga huis .

โ€“Wanneer u zich verplaatst binnen het yoga huis (bvb naar de wc ) is het mondmasker eveneens verplicht .

โ€“Tijdens de les wordt het masker afgezet.Gelieve uw masker op te bergen in een zakje en het op of naast jou matje te leggen.

โ€“De regel blijft dat u een voor een naar boven gaat en ook zo de zaal verlaat.

โ€“Ook wil ik jou vragen steeds afstand te houden binnen het yoga huis alsook buiten aan de deur zelfs als u uw masker draagt .

โ€“om het begin van de lessen niet te vertragen wil ik u vragen om 10 minuten vroeger te komen zoals de meesten nu al doen (behalve de leraar somsย :ย ).

Van bij de herstart van de lessen in juni 2020 ,hebben jullie fantastisch meegewerkt .Ik vertrouw erop dat wij zo kunnen doorgaan zodat iedereen kan blijven genieten van haar /zijn yoga momentย ย :).

Misschien vinden jullie mij een beetje streng ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ maar op die manier is iedereen gerust gesteld dat ons yoga huis een veilig plek is .

namaste

Sarat

yoganieuws

Aandachtspunten reservaties

Beste Yogins en Yogis,

Na de ervaring van de voorbije twee weken ,kan ik hierbij een paar aanwijzingen geven om het voor jullie (en ook voor mij ๐Ÿ™‚ ) iets gemakkelijker / flexibeler (de rest doen wij in de les ๐Ÿ™‚ )te maken :

1)De ochtend lessen op woensdag,vrijdag en zaterdag zijn druk bezet .Op maandag ,dinsdag en donderdag daarentegen zijn er steeds plaatsen vrij. Daarom wil ik vragen aan wie de mogelijkheid heeft om eventueel op deze dagen te komen .Dit zou diegenen helpen die enkel op woensdag of vrijdag of zaterdag kunnen komen .
Ook de avond les op woensdag is minder bezet dan de andere avond lessen .

2)Omdat sommige lessen volgeboekt zijn en een wachtlijst hebben,wil ik vragen om aub indien u wenst te annuleren dit liefst 48 uur maar minimum 24 uur op voorhand te doen ,zodat leerlingen op de wachtlijst ook tijdig kunnen verwittigd worden .

3)Omdat door corona het yoga huis 3 maanden gesloten was ,zal ik deze zomer geen lange vakantie nemen.Een week heb ik echter wel vastgelegd nl. van 8 aug tem 16 aug .Verder neem ik enkel een paar snipper dagen zodat er de hele zomer toch elke week voldoende lessen zijn.Gelieve de website/ facebook pagina’s te raadplegen voor u naar de les komt.Ik zal in ieder geval tijdig nieuws posten ๐Ÿ™‚ .

Ik wens jullie een prettige en veilige zomer vakantie.

Namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ : )

Uncategorized

Dank u wel!

Beste Yogins en Yogis,

Na de drukte van de eerste twee weken ,wil ik nu eerst en vooral tijd maken om jullie, mijn yoga familie , uit de grond van mijn hart te bedanken voor de veel steunbetuigingen die ik heb ontvangen.Door de vele corona maatregelen heeft een nieuwe start ook van jullie heel wat aanpassingen gevraagd:maskers, reservatie systeem , beperkt aantal plaatsen ,afstand houden enz. Jullie medewerking,begrip en goede wil waren hartverwarmend en een grote steun voor mij .

Nogmaals bedankt .

Namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ : )

Uncategorized

Nieuw reservatie systeem-herhaling

Beste yogins en yogis : ),

Ik heb per vergissing het eerder bericht van de website gewist dat ik het opnieuw post.Voor diegenen die nog niet geregistreerd zijn,kunnen dit nu nog doen en hun reservatie maken.HEBT U DIT REEDS GEDAAN,DAN AUB NIET OPNIEUW REGISTREREN /RESERVEREN anders staat het systeem tilt:).Mocht u problemen hebben ,vraag dan aub hulp aan familie,buren of vrienden die dit systeem zeker zullen kennen van alle fitness centra in Belgie .

Ook wil ik u vragen uw reservaties bij te houden/noteren. Indien u wil annuleren,gelieve dit 48 uur vooraf te doen omdat de meeste lessen een wachtlijst hebben .

https://yogahuisaalst.clubplanner.be/

namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ : )

Sarat's Paripoorna Yogahuis Aalst op TV Oost
yoganieuws

Bekijk de reportage over Sarat’s Paripoorna Yoga Huis op TV Oost online

Goede morgen Yogins en Yogis๐Ÿ˜Š,

TV Oost heeft een reportage gemaakt over yoga in ons Paripoorna Yoga Huis voor hun programma”In de buurt”.
Je kan de video bekijken vop onderstaande link:

https://www.tvoost.be/programmas/in-de-buurt-in-de-buurt-hamme-4-50777

 

Namaste
Sarat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Yoga nieuws van Sarat's Paripoorna Yoga Huis Aalst
yoganieuws

Sarat’s Paripoorna Yoga Huis donderdag 19 oktober op TV Oost

Goede morgen Yogins en Yogis๐Ÿ˜Š,

TV Oost heeft een reportage gemaakt over yoga in ons Paripoorna Yoga Huis voor hun programma”In de buurt”.
Deze wordt uitgezonden op donderdag 19 oktober om 10u00 met herhalingen tussen 10u00 -18u30.

Je kan ook de video bekijken vanaf 20 oktober op hun website:

https://www.tvoost.be/programmas/in-de-buurt

Namaste
Sarat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

yoganieuws

Verjaardag van het Paripoorna yoga huis

Namasteย  Yogins en Yogis ,

Ik had een droom en vandaag is het precies twee jaar geleden dat mijn droom werkelijkheid werd:).Dankzij mijn familie /vrienden en de fantastische steun van mijn leerlingen ,beleef ik nog altijd mijn droom.

Tijdens deze mooie yoga reis die wij samen hebben al gemaakt ,werden ook veel sterke vriendschappen gesloten:).Het is mijn wens dat wij dit prachtige avontuur lang samen mogen verderzetten.

Namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚